Over ons

Hazet Bedrijfskleding, PBM & Promotieartikelen

Wat leuk dat je onze vernieuwde website hebt gevonden en er een kijkje op komt nemen. Van harte welkom! Wie wij zijn? Hazet Bedrijfskleding. Wij zijn een onderdeel van Hazet, dé vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor professionals.

Als business unit binnen Hazet hebben wij ons volledig gespecialiseerd op het gebied van PBM, promotie artikelen en het leveren, bedrukken en borduren van promotie- en bedrijfskleding. Dit doen wij volledig in eigen huis. Dat betekent dat wij snel kunnen schakelen, snel kunnen leveren en vooral onze persoonlijke aandacht er aan geven. Elk item gaat door onze handen.  Met een geweldig eindresultaat. Ook al zeggen wij het zelf.

Wij zijn specialisten. Met ons jarenlange ervaring kunnen wij voor elke branche bedrijfs- en promotiekleding verzorgen. Maar ook bedrukte paraplu’s, caps, mutsen, flipoverhoezen en zoveel meer. Eigenlijk is ons niets vreemd.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zaandam. De koffie of thee staat altijd klaar. Wij geven graag persoonlijk advies en bespreken meteen de voordelen voor jouw bedrijf. Ben je nu al geïnteresseerd en kun je niet wachten? Kijk op  (online showroom bedrijfskleding/PBM) of (online showroom promo) en vraag hier jouw offerte aan. 

Ons team

Udo Wetzel

Accountmanager
udowetzel@hazet.igefa.nl

Lyanne van der Hoek

Teamleider
lyannevanderhoek@hazet.igefa.nl

Suzanne Langenberg

Verkoop binnendienst
suzannelangenberg@hazet.igefa.nl

Jolanda Prins

Verkoop binnendienst
jolandaprins@hazet.igefa.nl

Danielle de Ree

Verkoop binnendienst
daniellederee@hazet.igefa.nl

Monique Schaap

Showroom

Ramina Rus

Productie- en logistiek medewerkster

Dave Prins

Productie- en logistiek
medewerker

Elly Bergevoet

Productie- en logistiek medewerkster