Ontwerpbestanden aanleveren

Aanlevering digitale bestanden

Vermeld altijd bedrijfsnaam, jouw naam,  ontwerp omschrijving en ons order- of offertenummer als je jouw bestand(en) aanlevert.

Stuur deze naar bedrijfskleding@hazet.igefa.nl of via WeTransfer naar hetzelfde emailadres.

Wij werken o.a. met de programma’s:

Adobe Photoshop (altijd meest recente)
Adobe Illustrator (altijd meest recente)

Coreldraw X7 (kan illustrator inlezen t/m 2013 versie)

Gebruik je een nieuwere versie van deze software, sla dan voor de zekerheid op in een oudere versie. Is voor ons wel zo makkelijk!

Voor logos en teksten (illustraties) gebruik je de extensies PDF, EPS, AI of CDR

Teksten dienen altijd omgezet te worden in krommen/contouren. Is natuurlijk super technisch, maar wij weten wat er mee te doen. Bij deze het verzoek aan jou om een extra .jpg of een .pdf van het bestand toe te voegen.

Voor een full colour, zoals foto’s, gebruik je de extensies PSD, JPG, EPS of CPT.
De foto’s moeten worden aangeleverd op ware grootte en met een resolutie van zeker 300 dpi.

Let op: Van bestanden minder dan 300 dpi of internet kwaliteit kunnen wij geen drukwerk voorbereiden, deze zijn van een te lage kwaliteit. Omzetten naar drukwerk kwaliteit kunnen wij voor je regelen.

De prijsopgave hiervoor ontvang je natuurlijk vooraf. De kosten voor omzetten zit meestal rond ± € 25,- euro, afhankelijk van het ontwerp.

Word bestanden?

Niet handig om teksten in Word aan te leveren. Doe je dit toch, omdat je slechts 1 kleur geprint wil hebben, dan graag in lettertype als Arial. Word geeft een onzekere overdracht, het is daarom van belang dat je bij Word ook een fax, .jpg of anders een .pdf afdruk stuurt, zodat wij het resultaat kunnen vergelijken.

Meerkosten?

Indien je juist aanlevert, maar er moet nog wat tekst e.d. bij, dan zijn de eerste 10 minuten per film/kleur in de startkosten inbegrepen, meestal is dit voldoende. Moet er meer werk verricht worden, dan kost dit studiowerk bij ons slechts € 45 per uur. Natuurlijk krijg je vooraf een offerte.