Kleding Management Systeem

HAZET Kleding Management Systeem (KMS)

Wat een voordelen! Gebruik ons KMS (kleding Management Systeem) voor het bestellen van werkkleding. Of je nu alle kleding of een gedeelte van de kleding via het systeem bestelt? Er zijn volop mogelijkheden met ons systeem!

Bedrijfskleding bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Met het online Hazet KMS kun je jouw medewerkers of managers zelf laten bestellen. Dit kan middels een puntenbudget of op rekening, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Tevens kun je de maatregistratie vastleggen zodat zowel de medewerker zelf als de manager weet wat hij/zij moet bestellen.

De voordelen op een rij:

  • Selecteer kledingpakketten per vestiging/afdeling/functie
  • Overzichtelijke orders van de bestelde artikelen
  • Bestellen met een persoonsgebonden budget
  • Prijsafspraken in te stellen per shop op variatie niveau
  • Facturatie op vestiging niveau
  • Opmerkingen op drager niveau
  • Autorisatie mogelijkheid per shop in te stellen
  • Minder administratie en meer duidelijkheid voor de medewerker en manager
  • Koppelingen met ERP en boekhoudpakketten.
  • Korte lijnen en goede support

Klantmanager portaal

Als manager wil je inzicht en controle hebben over wat het personeel ontvangt. Per shop is het mogelijk om autorisatie van bestellingen in te stellen zodat de manager grip houdt op de artikelen die worden besteld. De manager kan ook zelf bestellingen plaatsen voor de medewerkers, ook hier wordt de maatregistratie getoond.

Drager portaal

Wat een gemak! De medewerkers loggen in op hun eigen shop. In deze shop kunnen ze hun eigen adres en login beheren. Bij het inloggen zien ze hun eigen puntenbudget welke vooraf is afgesproken. En kunnen ze met hun punten artikelen bestellen. Er kan zelfs een maatregistratie worden vastgelegd op productniveau, zodat de kans op bestelfouten wordt geminimaliseerd.

 Jouw eigen shop

Jouw bedrijf krijgt een eigen shopomgeving, desgewenst met eigen logo. Het opzetten van een shop is snel door Hazet geregeld! 

 Dragers aanmaken

Als manager kan je gemakkelijk dragers aanmaken. Uiteraard kan Hazet KMS dusdanig worden ingeregeld op meerdere organisatieniveaus als vestigingen, afdelingen en functies. Deze zijn gemakkelijk aan te maken in het systeem.

Maatregistratie

In het systeem kan je een maatregistratie per drager vastleggen op productniveau. Het ene product is het andere niet. Hiermee weet je zeker dat de drager of de manager altijd de juiste maat bestelt.

 Vestigingen, afdelingen en functies

Je kunt in  het systeem verschillende klanten, vestigingen, afdelingen en functies aanmaken. Aan elk niveau kan je een manager koppelen. Zo kan je precies bepalen wie wat beheert. Doordat de organisatie in Hazet KMS per niveau kan worden ingedeeld, kan je gemakkelijk elke afdeling beheren en aanpassen.

Dragers importeren

Het is mogelijk om dragers zowel met de hand als met een importbestand te importeren. Je kunt bij de dragers tevens belangrijke informatie opslaan zoals persoonlijke wensen of aanpassingen op de kleding zoals het inkorten van bijvoorbeeld een broek.

Het puntensysteem

Je kan de dragers voorzien van een bepaald aantal punten waarmee ze een eigen budget krijgen. Het budget is individueel aan te passen, maar ook groepsgewijs. Bij het toevoegen van punten kun je gelijk eventueel bestaande (en niet gebruikte) punten wissen en indien gewenst een notitie toevoegen.

 Producten importeren

Naast de eigen bedrijfskledinglijn is het tevens mogelijk om producten te importeren van andere bedrijfskledingfabrikanten. Denk aan Fristads, Hydrowear, L&S, en nog vele meer. Meer dan 2 miljoen artikelen, die we in samenwerking met de fabrikant voor je beheren.

Afleveradres keuzelijst

Het is mogelijk om per klant verschillende afleveradressen in te voeren. Zo kan een manager bijvoorbeeld kiezen bij welke vestiging hij/zij iets wil laten bezorgen. Het is tevens mogelijk om een bestelling van een medewerker bij diegene thuis te laten bezorgen.

Koppeling met uw boekhouding

Wil je de orders in Hazet KMS importeren naar een eigen boekhoudpakket? Vraag dan naar de mogelijkheden.