Bata passervice

Bata adapt

Bata adapt® staat voor individuele voetzorg voor dragers van veiligheidsschoenen. Het eenvoudige stappenprogramma van Bata adapt ontzorgt de werknemer, de werkgever en de medisch specialist met uitgebreide mogelijkheden en persoonlijke metingen.

Altijd een passende oplossing

Veiligheidsschoenen zijn een vereiste in veel industrieën, maar helaas dragen veel werknemers te kleine, te brede of zelfs onveilige veiligheidsschoenen. Bata adapt is (dan) de oplossing. Dit programma van Bata Industrials biedt veilig draagcomfort, ook voor voeten met klachten of medische problemen. Meer willen weten over Bata adapt? Download dan hier de brochure.

Het Bata adapt stappenplan

Het Bata adapt stappenplan biedt simpel en snel een passende oplossing voor perfect zittende en gecertificeerd veilige veiligheidsschoenen. Als goed werkgever voorziet u uw medewerkers natuurlijk graag van de juiste veiligheidsschoenen: dat is ook uw verantwoordelijkheid. Geven de verstrekte veiligheidsschoenen problemen, dan kan dit leiden tot gezondheidsklachten, verzuim en gevaarlijke werkomstandigheden. Ook het zelf vervangen van de inlegzool door een andere, niet-gecertificeerde steunzool kan voor onveilige situaties zorgen.

Vanzelfsprekend gaan wij strikt vertrouwelijk met deze gegevens om en worden nooit zonder overleg met de drager extern gecommuniceerd. In geval van een herhaalbestelling kunnen wij direct een nieuw paar toesturen zonder dat de werknemers van de werkvloer af moeten om opnieuw te passen. Zo kunnen al uw collega’s zich blijven focussen op hun eigen werkzaamheden.

De Bata adapt pasbus

Onze ervaren Footwear consultant komt met de Bata adapt pasbus op locatie om voeten op te meten met specialistische scanapparatuur. Wij geven om uw voeten, werkschoenen én privacy van u en uw collega’s. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen, registreren wij uitsluitend essentiële gegevens van de dragers van werkschoenen, voor intern gebruik. Hiermee kunnen wij snel een herhaalbestelling voor u of uw personeel uitvoeren.

Onze footwear-consultant rijdt de Bata adapt pasbus bij zowel grote als kleine bedrijven voor. De bus is uitgerust met specialistische scanapparatuur, die de voeten van uw werknemers nauwkeurig opmeten op uw bedrijfslocatie. Aan de hand van die metingen zijn de juiste en perfect passende veiligheidsschoenen samen te stellen. 

Medisch specialist

Waar nodig werkt Bata Industrials (van harte) samen met medisch specialisten als podologen, podotherapeuten en orthopedisch specialisten. Bata adapt geeft hen de vrijheid om de beste oplossing te kiezen voor de dragers van Bata Industrials veiligheidsschoenen.

Bata adapt biedt oplossingen met onder meer PU- (via IETEC) en EVA-inlegzolen. Door het vervaardigen van de voetbedden en orthopedische aanpassingen met de juiste materialen en aan de hand van duidelijke voorschriften, blijven de veiligheidsschoenen gecertificeerd en veilig. Met de juiste werksokken en in de correcte lengte- en breedtemaat zijn de veiligheidsschoenen bovendien comfortabel en worden (gezondheids)klachten voorkomen.

Bekijk hier de medische opties